Produk Kami

Pabrik Produk Pembungkusan Shenzhen Fudaxiang diadegkeun ti 2009 anu parantos patuh kana tujuan "narékahan pikeun kapentingan para nasabah sareng karyawan".

saha urang

Pabrik Produk Pembungkusan Shenzhen Fudaxiang didirikan ti 2009 anu parantos patuh kana tujuan "narékahan pikeun kapentingan para nasabah sareng karyawan".Sapanjang jalan, kami geus meunang rojongan ti loba konsumén jeung produk kualitas luhur sarta jasa sampurna.Tangtu, urang moal eureun sarta bakal tetep gerak!

  • saha urang (1)
  • saha urang (2)
  • saha urang (3)
  • saha urang (4)
  • saha urang (5)
  • saha urang (6)
  • saha urang (7)
  • saha urang (8)

Merek Mitra Kami

Naha Milih Kami

Pikeun ngahontal hasil anu langkung saé, pamimpin sareng teknisi urang henteu pernah lirén naliti tren pasar, inovasi téknologi sareng pembaruan Setélan pikeun ngahasilkeun bungkusan anu langkung populér saluyu sareng éstétika pasar.

  • Téknologi ngarah

    Téknologi ngarah

    Parabot urang paling canggih.Jeung staf téhnik kami geus di paking produk salila sababaraha years.Confidence geus miboga pikeun direngsekeun kasusah mungkin gaduh.

  • Pabrikan profésional

    Pabrikan profésional

    Pabrik lokasina di kota Shenzhen prorince guangdong salah sahiji ngembangkeun panggancangna di Cina jeung ranté suplai integritas.

  • Pangalaman pinuh

    Pangalaman pinuh

    Kami geus di industri packing pikeun leuwih ti sapuluh years.we geus meunang loba pangalaman dina nyieun sagala jinis produk bag.our plastik geus sumebar ka sakuliah dunya.