. Custom Cornstrach Compostable matte kantong seleting bungkusan Produsén jeung Supplier |Fudaxiang

Bungkusan kantong seleting matte Cornstrach Compostable

Katerangan pondok:

Bahan biodegradable bisa diwangun jadi cai jeung karbon dioksida dina tungtungna.


Rincian produk

Keunggulan Kami

FAQ

Tag produk

Parameter produk

Ngaran Brand FDX
Fitur produk kantong seleting reusable
Bahan 100% biodegrabdale
Kandelna 70 micron / 80 micron / ngaropéa
Nanganan beungeut Percetakan gravure
Warna Sakur warna ngaropéa nampi
Desain logo Narima ngaropéa
Ukuran Disesuaikeun, anjeun tiasa mutuskeun ukuranana dumasar kana ukuran produk anjeun
Sertipikat SGS / TUV / ISO9001 / DIN / BPI
Tempat Asalna Shenzhen Guangdong, Cina (daratan utama)
Pamakéan industri Busana & balanja mall

Témbongkeun Detil produk

9-1
9-2

Bahan anu ramah lingkungan

palastik geus ngabalukarkeun karuksakan hébat kana bumi.Tapi mawa genah kana kahirupan urang.eta geus jadi kabutuhan dina kahirupan urang.Jadi bahan biodegradable dijieun.Bahan biodegradable bisa diwangun jadi cai jeung karbon dioksida dina tungtungna.Bahanna didamel ku pabrik, ku kituna henteu ngarusak lingkungan.

Pamastian kualitas:

pabrik geus kalibet dina industri bungkusan baju jero pikeun leuwih ti 10 taun, urang geus "kualitas-berorientasi" keur kaperluan jasa! Pamakéan agén fluoresensi, bahan inferior, transparansi goréng jeung kaayaan sejen, produk urang kacida teu diidinan muncul.Najan kitu, sababaraha usaha ngagunakeun bahan daur ulang tina pilem roko, sarta utilization sekundér runtah, biaya ieu greatly ngurangan, tapi pikeun kaséhatan bahan, pangaruh pamakéan anu imaginable.

Solusi organisasi

Ngajagi tina lebu, kantong anu jelas ieu mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nyimpen pakean, linen, buku atanapi suplai.Anjeun tiasa sacara mulus nyimpen baju musiman nalika henteu dianggo, linen tambahan sareng simbut kanggo sémah sapeuting, atanapi boneka sato sareng cocooan sanés pikeun ngajaga anjeun teratur di bumi sareng clutter free.Protect harta pribadi anjeun. buku, suplai kantor, simbut orok, kaulinan gede pisan, barang musiman, jsb.

Sertipikat

Sertipikat

Prosés Produk ngaropéa

1. Pra-diobral Konsultan: Mangga mastikeun staf layanan palanggan kami tina gaya, ukuran, kuantitas, sarat prosés produksi jeung pola ngaropéa produk ngaropéa, mangga nelepon kami, kami bakal masihan anjeun hiji cutatan akurat.

2. Desain Layout: Saatos confirming cutatan, upami typesetting diperlukeun, urang bakal ngahubungan désainer mendesain sampel.

3. Pariksa pola: Saatos desainer kami ngarancang draf nurutkeun sasuai ka nu Anjeun, kami bakal masihan anjeun draf pikeun rujukan, lamun aya wae kudu ningkatkeun, anjeun tiasa nempatkeun maju ka bongbolongan anjeun.

4. Konfirmasi draf ahir: Saatos komunikasi terus-terusan sareng modifikasi, draf ahir ditangtukeun, saatos ditangtukeun, éta henteu tiasa dirobih.

5. Urutan nyieun: Nalika confirming draf final, urang bakal nyieun eta, lamun perlu sampel, urang bisa nyadiakeun, nalika pagawean sampel, urang bisa ngirim ka anjeun.

6. Pangiriman: Nalika réngsé, kami bakal ngirim barang ka anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1

    1_02

    1_03

    2_01

    2_02

    2_03

    Q1, Naon kauntungan anjeun?
    ● OEM / ODM sadia
    ● High Quality Produk Standar
    ● Kami nganggo 100% bahan anu tiasa didaur ulang
    ● sertifikasi SGS
    ● produsén palastik kualitas luhur
    ● kapasitas High pikeun nyadiakeun, produk leuwih 30 juta unggal bulan

    Q2, Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun cutatan?
    Pikeun masihan anjeun tawaran anu pangsaéna, mangga wartosan kami di handap detil:
    ● Bahan
    ● Ukuran & pangukuran
    ● Gaya & desain
    ● Kuantitas
    ● Jeung sarat séjén

    Q3, Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun mariksa kualitas?
    Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun pariksa kualitas kami.Upami anjeun henteu peryogi conto percetakan logo khusus, kami tiasa ngirim anjeun sampel instock gratis.

    Q4, Naha kuring kedah nyayogikeun karya seni kuring sorangan atanapi anjeun tiasa ngararancang éta pikeun kuring?
    Hadé pisan upami anjeun tiasa nyayogikeun karya seni anjeun salaku file format PDF atanapi AI.
    Sanajan kitu lamun ieu teu mungkin, urang boga 5 désainer profésional anu bisa mantuan anjeun mendesain tas nurutkeun sarat anjeun.

    Q5, Naon jaminan anjeun tiasa masihan kuring?
    Sanggeus meunang barang anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyarita kaluar masalah anjeun boh ngeunaan jasa atawa kualitas urang, umum anjeun cara pangalusna pikeun urang pikeun ngaronjatkeun kualitas urang.Urang bakal manggihan solusi pangalusna babarengan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami