. Custom Colorful Logo Printing ngaropéa Mylar Ziplock Kantong nalungtik bungkusan 3.5g 7g Produsén jeung Supplier |Fudaxiang

Warna-warni Logo Printing ngaropéa Mylar Ziplock Kantong nalungtik bungkusan 3.5g 7g

Katerangan pondok:

Ngaran merek: kantong ziplock mylar

Fitur produk: lapisan laminated

Bahan: PET / VMPET / CPP 3 lapisan dilaminasi

Kandel: 110/120/130 micron sisi tunggal atawa ngaropéa

penanganan beungeut: percetakan Gravure

urutan ngaropéa: narima

Warna: ngaropéa

Desain logo: ngaropéa

Ukuran: Disesuaikeun, anjeun tiasa mutuskeun ukuran dumasar kana ukuran produk anjeun

Tempat Asal: Shenzhen Guangdong, Cina (daratan utama)

Pamakéan industri: kadaharan, permen, buncis, kopi, gummies, snack


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Keunggulan Kami

    FAQ

    Tag produk

    1. Nangtung handap

    Naon bédana pikeun kantong anu nangtung handapeun sareng henteu nangtung handapeun?Sanggeus kami dipak produk kana dua kantong béda ieu, urang salawasna bakal manggihan yén urut bakal nyandak leuwih spasi pikeun nyimpen produk.Ogé éta tiasa nangtung dina kabinet produk toko anjeun pikeun ditingalikeun.

    2. Gampang cimata & jelas percetakan

    Kami salawasna ngalakukeun cimata dina luhureun kantong, bari konsumén muka kantong, éta bakal mantuan ngahemat waktos jeung tanaga pikeun muka éta, éta bakal nyandak customer anjeun experince meuli leuwih hadé.

    Anu mimiti, kami nganggo mesin percetakan grvature canggih, éta bakal ngabantosan percetakan langkung akurat.Bréh, saméméh urutan dikonfirmasi, urang biasana nyadiakeun bohongan up pikeun klien dipariksa, ngan sanggeus dikonfirmasi, urang bakal ngatur urutan.Ogé saméméh percetakan bulk, batur sapagawean urang anu reposible pikeun percetakan bakal masihan kami sampel pikeun urang jualan atawa klien mariksa tur mastikeun.Sarta pamustunganana, worker inspeksi kualitas urang bakal pariksa kualitas percetakan saméméh pengiriman barang kaluar, sakali kapanggih kualitas goréng, urang moal pernah ngirimkeunana ka klien kami.

    Ngomong-ngomong, kami nganggo tinta kelas dahareun pikeun nyitak, éta bakal ngajaga kualitas pangan anu aman.

    Témbongkeun Detil produk

    复合自立袋_03

    1. Nangtung handap

    Naon bédana pikeun kantong anu nangtung handapeun sareng henteu nangtung handapeun?Sanggeus kami dipak produk kana dua kantong béda ieu, urang salawasna bakal manggihan yén urut bakal nyandak leuwih spasi pikeun nyimpen produk.Ogé éta tiasa nangtung dina kabinet produk toko anjeun pikeun ditingalikeun.

    2. Gampang cimata & jelas percetakan

    Kami salawasna ngalakukeun cimata dina luhureun kantong, bari konsumén muka kantong, éta bakal mantuan ngahemat waktos jeung tanaga pikeun muka éta, éta bakal nyandak customer anjeun experince meuli leuwih hadé.

    Anu mimiti, kami nganggo mesin percetakan grvature canggih, éta bakal ngabantosan percetakan langkung akurat.Bréh, saméméh urutan dikonfirmasi, urang biasana nyadiakeun bohongan up pikeun klien dipariksa, ngan sanggeus dikonfirmasi, urang bakal ngatur urutan.Ogé saméméh percetakan bulk, batur sapagawean urang anu reposible pikeun percetakan bakal masihan kami sampel pikeun urang jualan atawa klien mariksa tur mastikeun.Sarta pamustunganana, worker inspeksi kualitas urang bakal pariksa kualitas percetakan saméméh pengiriman barang kaluar, sakali kapanggih kualitas goréng, urang moal pernah ngirimkeunana ka klien kami.

    Ngomong-ngomong, kami nganggo tinta kelas dahareun pikeun nyitak, éta bakal ngajaga kualitas pangan anu aman.

    Sertipikat

    Kami ngagaduhan sertifikasi pikeun kantong kami.Ieu meets standar pikeun loba nagara.tas kami geus diékspor ka sakuliah dunya.Seueur anu ngalaman ngalaman kana perdagangan asing.Kami yakin pikeun ngabéréskeun masalah anu aya dina kaayaan perdagangan asing.

    Sertipikat

    FAQ

    Q1, Naon kauntungan anjeun?
    OEM / ODM sayogi
    Standar Produk Kualitas Tinggi
    Kami nganggo 100% bahan anu tiasa didaur ulang
    sertifikasi SGS
    Pabrikan palastik kualitas luhur
    Kapasitas tinggi pikeun nyayogikeun, produk langkung ti 30 juta unggal bulan

    Q2, Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun cutatan?
    Pikeun masihan anjeun tawaran anu pangsaéna, mangga wartosan kami di handap detil:
    1. Bahan
    2. Ukuran & pangukuran
    3. Gaya & desain
    4. Kuantitas
    5. Jeung sarat séjénna

    Q3, Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun mariksa kualitas?
    Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun pariksa kualitas kami.Upami anjeun henteu peryogi conto percetakan logo khusus, kami tiasa ngirim anjeun sampel instock gratis.

    Q4, Naha kuring kedah nyayogikeun karya seni kuring sorangan atanapi anjeun tiasa ngararancang éta pikeun kuring?
    Hadé pisan upami anjeun tiasa nyayogikeun karya seni anjeun salaku file format PDF atanapi AI.
    Sanajan kitu lamun ieu teu mungkin, urang boga 5 désainer profésional anu bisa mantuan anjeun mendesain tas nurutkeun sarat anjeun.

    Q5, Naon jaminan anjeun tiasa masihan kuring?
    Sanggeus meunang barang anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyarita kaluar masalah anjeun boh ngeunaan jasa atawa kualitas urang, umum anjeun cara pangalusna pikeun urang pikeun ngaronjatkeun kualitas urang.Urang bakal manggihan solusi pangalusna babarengan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1

    1_02

    1_03

    2_01

    2_02

    2_03

    Q1, Naon kauntungan anjeun?
    ● OEM / ODM sadia
    ● High Quality Produk Standar
    ● Kami nganggo 100% bahan anu tiasa didaur ulang
    ● sertifikasi SGS
    ● produsén palastik kualitas luhur
    ● kapasitas High pikeun nyadiakeun, produk leuwih 30 juta unggal bulan

    Q2, Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun cutatan?
    Pikeun masihan anjeun tawaran anu pangsaéna, mangga wartosan kami di handap detil:
    ● Bahan
    ● Ukuran & pangukuran
    ● Gaya & desain
    ● Kuantitas
    ● Jeung sarat séjén

    Q3, Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun mariksa kualitas?
    Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto pikeun pariksa kualitas kami.Upami anjeun henteu peryogi conto percetakan logo khusus, kami tiasa ngirim anjeun sampel instock gratis.

    Q4, Naha kuring kedah nyayogikeun karya seni kuring sorangan atanapi anjeun tiasa ngararancang éta pikeun kuring?
    Hadé pisan upami anjeun tiasa nyayogikeun karya seni anjeun salaku file format PDF atanapi AI.
    Sanajan kitu lamun ieu teu mungkin, urang boga 5 désainer profésional anu bisa mantuan anjeun mendesain tas nurutkeun sarat anjeun.

    Q5, Naon jaminan anjeun tiasa masihan kuring?
    Sanggeus meunang barang anjeun, mangga ngarasa Luncat ka nyarita kaluar masalah anjeun boh ngeunaan jasa atawa kualitas urang, umum anjeun cara pangalusna pikeun urang pikeun ngaronjatkeun kualitas urang.Urang bakal manggihan solusi pangalusna babarengan.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami